Мясо по французьки з курки та грибів в духовці

М’ясо по французьки з курки та грибів в духовці простий рецепт 🥩 Спочатку м’ясо по-французьки називалося «телятина по-орловскі». Саме з прізвищем графа Олова, відвідав Францію, пов’язаний первісний варіант приготування цієї страви. В оригіналі це посипані сиром і запечені під соусом бешамель телятина з картоплею, грибами і цибулею. У нас полегшений варіант, але не менш смачний.

Інгредієнти

Філе курки -4 шт
Сметана 20%-2 ст л
Гірчиця -1 год л
Сіль за смаком
Помідори -2 шт
Гриби -100 гр
Сир

М’ясо по французьки з курки та грибів в духовці покроковий рецепт

1. Куряче філе розрізаємо на частини. Відбиває, посипаємо сіллю. Для соусу змішуємо сметану і горчицу.

2. Намазуємо на курку, зверху кладемо обсмажені гриби, помідори і посипаємо сырам.

3. Запікаємо в духовці при температурі 190° 25-30 хвилин. Готово.

Відео рецепт 👇