М’ятний ганаш для макаронів з шоколаду і вершків простий рецепт. Поділюся з вами незвичайним за смаком кремом, насичений м’ятний, але не як зубна паста, а смачно-м’ятний) концентрацію можна контролювати кількістю пасти.
Інгредієнти
200 г білого шоколаду
130 г вершків 33-35%
15-20 м м’ятної пасти
М’ятний ганаш для макаронів з шоколаду і вершків покроковий рецепт
1. Вершки довести до кипіння, вилити на шоколад, дати постояти пару хвилин, додати м’ятну пасту і пробити блендером.
2. Ганаш можна перелити в кондитерський мішок і прибрати в холодильник, як тільки охолоне можна наповнювати ними макарон.
3. Якщо крем робите напередодні, перед складанням, краще перемішати до-образною насадкою і трохи збити вінчиками, щоб не був такий плотный.
4. Відмінно поєднується з ягідної або лаймовою серединкой.
Відео рецепт 👇