Мигдальний бісквіт Пан Де Дружин

Як зробити домашній бісквіт Пандежен простий рецепт в духовці. Мигдальний бісквіт Пан Де Дружин.

Інгредієнти

100 гр мигдальної муки
100 гр цукрової пудри
35 гр яєчного білка
125 гр жовтки
45 гр яєць
110 гр борошна
3 г розпушувача
125 гр білка
100 гр цукру
30 гр рослинної олії

Мигдальний бісквіт Пан Де Дружин покроковий рецепт

1. З мигдальної муки, цукрової пудри і білка зробити пасту. Поступово додати яйця + жовтки і добре збити. З білка і цукру приготувати меренгу. Збиваємо окремо до хорошої плотности.
2. змішуємо Борошно з розпушувачем і домішуємо до яєчної маси. Додаємо всю меренгу і наприкінці рослинну олію. Виливаємо на деко 30/40. Випікаємо 12-15 хвилин при 180С.
3. Вирізаємо необхідним діаметром, коли наш бісквіт спечеться. Ідеально підходить під муссовые тортики, під суфле ” пташине молоко, в бісквітні торти . В просочуванні не потребує, так як він дуже легкий, ніжний. На смак 🔥.