Як зробити Мигдальне глазур для пасок панеттоне рецепт простий. Друзі, окремим постом публікую цю шикарну мигдальне глазур для brioschi і панеттоне. Це класична класика – на основі мигдалю, але точно так само вона може бути на основі меленого фундука або фундука, змішаного з мигдалем, від цього вона аніскільки не постраждає, а навпаки стане ще цікавіше і смачніше.
Нею можна прикрашати паски, просто булочки і навіть мафіни, можна відсадити на пергамент і спекти тоненькі смачні печива. Її можна приготувати заздалегідь, перекласти в кондитерський мішок і, якщо використовували не всю, закрити мішок затискачами і зберігати в холодильнику пару тижнів. 👌Як використовувати і наносити, ви можете подивитися в попередньому відео (італійська бріош).
Нею можна прикрашати паски, просто булочки і навіть мафіни, можна відсадити на пергамент і спекти тоненькі смачні печива. Її можна приготувати заздалегідь, перекласти в кондитерський мішок і, якщо використовували не всю, закрити мішок затискачами і зберігати в холодильнику пару тижнів. 👌Як використовувати і наносити, ви можете подивитися в попередньому відео (італійська бріош).
Інгредієнти
50 гр. мигдалю;
130 гр. цукрової пудри;
10 гр. кукурудзяного крохмалю;
10 гр. картопляного крохмалю;
50 гр. білка;
Перловий цукор, мигдальні пелюстки йди подрібнений мигдаль, цукрова пудра для прикраси.
Мигдальний глазур для пасок панеттоне покроковий рецепт
1. Мигдаль подрібніть в кавомолці.⠀ Змішайте всі сухі інгредієнти. Додайте білки, добре перемішайте, залиште в холодильнику на сутки.
2. Перед використанням зігрійте масу, перемішайте віночків або металевим шпателем, щоб довести її до потрібної консистенції. Покладіть в кондитерський мішок, наносити на поверхню виробу по спіралі від центру до краю, не торкаючись країв формы.
3. Посипте рубаним мигдалем або мигдальними пластівцями і перловим цукром. У завершенні присипте через сито цукрових пудрой.