Як приготувати начинку вишневу компоті для торта і пирогів рецепт простий. Що можна використовувати як топпінг для чізкейку, вафель, морозива, панкейків, брауні, в якості начинки для торта, пирога або галети? Ну ви зрозуміли, що відповідь на фото – це вишневе компоті. Воно реально класне і робиться дуже швидко! Є тут любителі вишні, або вам подавай малинку?🍒
Інгредієнти
Вишня без кісточки – 180 р
Цукор – 60 г
Кориця – щіпка
Кукурудзяний крохмаль -12 р
Вода-24 г
Начинка вишневе компоті для торта і пирогів покроковий рецепт
1. В сотейнику об’єднайте вишню з цукром і на середньому вогні доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Зменшіть вогонь і додайте корицю. Кукурудзяний крохмаль розведіть у воді і цівкою введіть в вишню, не припиняючи помешивать.
2. Проваріть вишню на повільному вогні ще 2-3 хвилини. Не забувайте заважати. Зніміть з вогню, вилийте начинку в миску. Остудіть і використовуйте за призначенням. Ось і весь меджік!
3. Свіжу вишню можна легко замінити мороженої. Спробуйте додати трохи лікеру під кінець, лікер це хорошо.