найкрасивіший яблучний пиріг зверху ґратами

Як зробити найкрасивіший яблучний пиріг зверху ґратами рецепт простий. Дочка днями запитала: – Навіщо природа придумала людей? – Хороше питання. Я не знаю. – Може бути, вона хотіла, щоб хтось захоплювався її красою?
Народжуєш людини, виносиш горщики за ним 5 років, і потім він тобі доступно пояснює все про призначення людини. Гра коштувала горщиків. В світі дуже багато краси. Настільки, що ніякого життя не вистачить, щоб усім захопитися. І в красі дуже багато сили. Вона заряджає, дістає наші найкращі таланти і почуття.
Люди, натхненні однією красою, створюють іншу красу, і вона надихає інших. Багато «краси» створено без натхнення і таланту, після перегляду Глухаря і програми Час. Житло на циане, у тому числі (в панельках разюче багато бароко, напевно, проживають в ньому імператори мріють захопити якусь країну).
І, вже, зовсім не потрібно душі і таланту, щоб руйнувати. Краса має врятувати світ. Треба помічати красу. Вчитися і вчити дітей бачити її, насолоджуватися нею. І створювати її у відповідь. Тепер тільки спробуйте не врятувати світ пирогом, це буде на вашій совісті.
Поки знімала, розривало від розчулення. І сонячні промені крізь кришталь на лляну скатертину, і тіні, і квіти, і мерехтіння цукру за ціною кокаїну на рум’яної скоринки. Красиво. Як в Італії. Хоч плач.

Інгредієнти

2 пласта листкового бездріжджового тіста
5 кислих яблук (гренні відмінно)
5 столових ложок цукру
1/2 год ложки кориці
жменя волоських горіхів (мигдаль, кедрові, що не шкода)
1 яєчний жовток

найкрасивіший яблучний пиріг зверху ґратами покроковий рецепт

1. Начинка:
Яблука почистити і порізати. Засипати цукром, корицею, рубаними горіхами і перемішати. Якщо яблука дали багато соку, додати 1 ст ложку кукурудзяного крохмалю, він все спасет.

2. Збираємо:
1 пласт тіста розкачати і викласти у форму змащену маслом. Викласти начинку. 2 пласт тіста розкачати і нарізати на смужки шириною 2-3 див, Викласти зверху на начинку витіювато, як на відео або як вам велить серце. Можна просто закрити цілим пластом тесту, але тоді обов’язково потикати його ножем, щоб не роздулося і не поламалося при выпечке.

3. Змастіть всі яєчним жовтком, присипте цукром і випікайте при 180 градусах 30-35 хвилин, до рум’яної скоринки. Краще на нижній третині духовки, так яблука пропечуться, а скориночка не сгорит.