Як зробити Невидимий французький пиріг з яблуками і грушами рецепт простий, мало тіста, багато начинки, ніжний і смачний. Я люблю такого роду випічку, коли виходить дуже соковито, так що раджу 👌 Буду рада вашим коментарям і відгуками ❤️
Інгредієнти
800 г яблука і Груші (вага неочищених)
100 мл молоко
30 гр вершкове масло
70 г борошно
1 чл розпушувач
2 шт яйце
50 г цукор
10 г ванільний цукор
Штрейзель:
80 г борошно
30 г цукор
40 г вершкове масло
Ванільний цукор 10 р
180° 30 хв, викладаємо крихту і ще 20 хв
Невидимий французький пиріг з яблуками і грушами покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром і цукром, додаємо молоко, вершкове масло, борошно і розпушувач. 🔻Нарізаємо тонко яблука і Груші, викладаємо тісто і перемешиваем.
2. Форму застеляємо пергаментним папером і викладаємо тісто з фруктами. 🔻 Форма 20-22 см діаметром 🔻 Випікаємо при 180° 30 хвилин 🔻 В цей час робимо крихту. Змішуємо борошно, цукор, ванільний цукор, масло і в перетираємо крошку.
3. Дістаємо пиріг і посипаємо сухарями, випікаємо ще 20 минут.
4. Вкусно.
Відео рецепт 👇