ДІТИ ЛЕТЯТЬ На Кухню КОЛИ Я ГОТУЮ ПЕЧИВО “СОСУЛИ”! НІЖНЕ і ГАРНЕ ПЕЧИВО з Начинкою ДО ЧАЮ! Чудова різдвяна випічка! Новорічне, зимовий дуже смачне печиво Сосули. Бурульки святково виглядають на столі. Їх дуже просто готувати. Можна спекти і подарувати друзям і рідним, пригостити гостей. Випічка швидко. Рецепт печива. До чаю. Як зробити Ніжне печиво з начинкою з джему рецепт простий.
Інгредієнти
На 16 штук (~600г)
* всі продукти кімнатної температури
– 1 яйце (середнє)
– 90г вершкового масла
– 50г цукру
– 50 мл молока
~ 240-260г борошна
– 1 ч. л. ванільного цукру
– 1 ч. л. розпушувача (без гірки)
– щіпка солі
– 1/2 ч. л сухої цедри апельсина або свіжа цедра апельсина або лимона (за бажанням)
– густий джем ~ 200г + 1 ч. л. манки
Ніжне печиво з начинкою з джему покроковий рецепт
1. Яйце розмішати з цукром, ванільним цукром, сіллю і цедрою.Додати молоко, перемішати. Додати вершкове масло, перемішати.Всипати трохи борошна, розпушувач і добре розмішати. Поступово всипати решту борошна замісити м’яке тісто. Прибрати в холодильник на 20 хвилин. Для начинки змішати густе варення і манку.
2. Тісто розділити на дві частини. Кожну частину розкачати в коло, товщиною 3 мм, Розрізати на 8 сегментів. Зробити два паралельних нарізу. У центр викласти 1 ч. л начинки і накрити бічними сторонами. Сформувати так все печиво. Випікати в розігрітій до 180°С духовці ~ 15 – 20 минут.
3. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки. Відео рецепт є на моєму Ютуб каналі Наташа Шакинко. * Варіанти начинок: сирна, тушковані яблука з цукром, варена згущене молоко, джем, подрібнені горіхи, сухофрукты.