Ніжний меренговый торт павлова класичний

Рецепт велика Павлова самий ніжний і повітряний торт 🎂 Як зробити смачний ніжний меренговый торт павлова класичний рецепт простий.

Інгредієнти

Для безе
200 грам білок
400 грам цукор
3 г лимонна кислота ( за бажанням )
2 ст. л. кукурудзяний крохмаль

Крем
300 грам вершки (30-35%)
300 грам mascarpone
50 грам цукрової пудри

Ніжний меренговый торт павлова класичний покроковий рецепт

1. Білок і цукор гріємо на водяній бані до повного розчинення цукру. Виливаємо білок з цукром в діжу міксера і збиваємо на швидкості трохи вище середньої, додавши лимонну кислоту. Меренга стає щільною і відмінно тримає форму. Додаємо крохмаль і перемішуємо лопаткою осторожно.
2. Викладаємо на пергамент або тефлоновий килимок і формуємо торт. Духовку розігріваємо на 80-90 градусів, сушимо меренгу 1.5-2 години. Готова меренга повинна легко відходити від коврика.
3. Крем наносимо на остиглу меренгу. Холодні вершки, сир і цукрову пудру збити міксером. Крем викладаємо на торт і прикрашаємо ягодами. ⠀ Ідеальний торт для сімейного праздника.