Новорічне печиво Рудольф з шоколадом

Як зробити Новорічне печиво Рудольф з шоколадом рецепт простий.

Інгредієнти

250 г борошна
100 г вершкового масла
100 г цукру (у мене пудра)
100 мл апельсинового соку
2 жовтки
Щіпка кориці
Щіпка солі

Для начинки
50 г шоколаду
Для прикраси – шоколадні краплі, кольорове драже, солоні кренделі.

Новорічне печиво Рудольф з шоколадом покроковий рецепт

1. Збити масло з пудрою, по одному додати жовтки, апельсиновий сік, корицю. Окремо просіяти борошно і сіль, додати в тісто. Охолодити. Розкачати в пласт товщиною 5 мм, вирізати печива. Випікати при 180 близько 10 минут.
2. Шоколад розтопити на водяній бані, з допомогою кондитерського мішка нанести шоколад на одну половинку печива, зверху приклеїти другу. Коли печиво охолоне, а шоколад стабілізується, прикрасити печиво на свій вкус.
3. Декор можна приклеювати з допомогою розтопленого шоколаду або білкової глазурі, яка зазвичай використовується для прикраси пряников.