Як смачно зробити Новорічний рулет гарний для святкового столу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжний, соковитий, гарний рулет для святкового столу. ⠀
Інгредієнти
🎄Масло вершкове 200⠀
🎄Олія рослинна 50 гр⠀
🎄Кефір 200 гр⠀
🎄Цукор 300⠀
🎄Борошно 350⠀
🎄Крохмаль 10⠀
🎄Яйця 2⠀
🎄Барвник жиророзчинний зелений⠀
🎄Розпушувач 7 гр⠀
🎄Сода 3 гр⠀
🎄Сіль 1/3 ч. л⠀
Крем:⠀
сир маскарпоне 250 гр.⠀
цукрова пудра 100 гр (або за смаком)⠀
вершки 33% – 200 гр.⠀
Новорічний рулет гарний для святкового столу покроковий рецепт
1. Вершкове масло збити з цукром. По одному ввести яйця, кожен раз пробиваючи міксером. ⠀ Додати рослинне масло. Перемішати. Влити кефір і ще раз перемішати.⠀ Борошно, розпушувач, соду і сіль перемішати. У 3 прийоми ввести в суміш масляний.⠀
2. Викласти тісто на деко з папером для випічки. Розрівняти лопаткою. Випікати в духовці, розігрітій до 150 градусів 30-40 хвилин. До сухої шпажки.⠀ Вийнятий корж накрити ще одним аркушем паперу для випічки і згорнути рулет.
3. Крем:⠀
Маскарпоне кімнатної температури збити з цукровою пудрою.⠀Холодні вершки збити до щільної (не опадає) піни.⠀ З’єднати лопаткою маскарпоне та вершки.⠀
Маскарпоне кімнатної температури збити з цукровою пудрою.⠀Холодні вершки збити до щільної (не опадає) піни.⠀ З’єднати лопаткою маскарпоне та вершки.⠀