Рецепт святкового вінка з меренги в духовці типу тортика 🎄
Інгредієнти
100 г білка
200 г цукру
Барвники, посипання
Новорічний вінок з меренги покроковий рецепт
1. Збиваємо білок до легкої піни і додаємо цукор. Ставимо яєчну масу на водяну баню, при постійному помішуванні доводимо до температури 70-75 С. Маса побіліє і стане трохи густіше, а цукор повністю растворится.
2. Потім знімаємо з водяній бані і збиваємо меренгу до дуже стійких піків протягом 5-6 хвилин (залежить від потужності міксера). Ділимо отриману меренгу на 4 частини, з яких 3 офарблюємо в салатовий, зелений і розовый.
3. Відсаджуємо вінок, декоруємо посипками. Випікаємо при температурі 90 C протягом 2 годин (але важливо пам’ятати, що час і температура залежать від Вашої духовки).
Відео рецепт 👇