Як зробити смачний Новий тренд торт у склянці Cake To Go 2023 року простий рецепт. Друзі 🖐️, ділюся ще одним способом вирізання гуртків з бісквіту для стаканчиків Cake to go і рецептом одного з класичних поєднань: Полуниця Ваніль 👍🍓 минулого разу ми випікали бісквіт одним коржем на цілий деко.
У мене виходило вирізати кружечки на 4-6 склянок із стандартного рецепта на бісквіт для торта 18 див. Мінуси були в тому, що залишається досить багато обрізків (ми з вами ще з них кейкпопсы готували).
До того ж бісквіт на деку набагато вище піднімається в центрі, ніж по краях, як ні разравнивай тісто. Тому гуртки виходять нерівними. З другим способом, про який зараз розповім, цих проблем немає 👍😇
У мене виходило вирізати кружечки на 4-6 склянок із стандартного рецепта на бісквіт для торта 18 див. Мінуси були в тому, що залишається досить багато обрізків (ми з вами ще з них кейкпопсы готували).
До того ж бісквіт на деку набагато вище піднімається в центрі, ніж по краях, як ні разравнивай тісто. Тому гуртки виходять нерівними. З другим способом, про який зараз розповім, цих проблем немає 👍😇
Інгредієнти
Cake to go полунично-ванільні:
Інгредієнти на 6 шт:
ванільний Бісквіт:
жовтки 90 р
білки 115 р
цукор 90 р
ваніль
борошно 100 г
кукурудзяний крохмаль 20 р
розпушувач тіста 5 р
Конфі ягідне:
Ягоди полуниці (свіжі, заморожені) 200 гр
Цукор 30-40 гр
Крохмаль — 1 ст л
Крем ванільний:
Вершки 33% 125мл
Сирний сир 350 гр
Цукрова пудра 100 гр
Ваніль
Новий тренд торт у склянці Cake To Go покроковий рецепт
1. ванільний Бісквіт:
Збити половину цукру з жовтками до пишної, світлої маси. Іншу половину цукру і білки збити до піків. Просіяти борошно і крохмаль. Поступово всяпая борошно в жовтки, і порціями додаючи білки, акуратно перемішати тісто лопаткою до об’єднання компонентов.
Збити половину цукру з жовтками до пишної, світлої маси. Іншу половину цукру і білки збити до піків. Просіяти борошно і крохмаль. Поступово всяпая борошно в жовтки, і порціями додаючи білки, акуратно перемішати тісто лопаткою до об’єднання компонентов.
2. Випікати в кільці 18 см близько 50-65 хв. Готовність перевірити шпажкою. Прибрати остиглий бісквіт на ніч в плівці ходильник. Розрізати бісквіт на три коржі. З кожного вирізати формочками для печива гуртки по діаметру стаканчика. У мене виходить 18 гуртків різного діаметру і трохи обрезков.
3. Конфі ягідне:
Ягоди без розморожування поміщаємо в сотейник. Цукор з’єднуємо з крохмалем і додаємо до ягід. Ставимо на вогонь і постійно помішуючи заварюємо до загустіння. Знімаємо з плити, і остуживаем полностью.
Ягоди без розморожування поміщаємо в сотейник. Цукор з’єднуємо з крохмалем і додаємо до ягід. Ставимо на вогонь і постійно помішуючи заварюємо до загустіння. Знімаємо з плити, і остуживаем полностью.
4. Крем ванільний:
Збиваємо сирний сир з холодними вершками і цукровою пудрою з ваніллю до пишного, повітряного кремоподібного состояния.
Збиваємо сирний сир з холодними вершками і цукровою пудрою з ваніллю до пишного, повітряного кремоподібного состояния.