Осінній суп-пюре з гарбуза і кабачків на вершках

Як смачно зробити Осінній суп-пюре з гарбуза і кабачків на вершках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Гарбуз 300 гр
Кабачок 150 гр
1шт Морква
Цибуля 1 шт
Зі.масло 30-40 гр.
Раст.масло 10-20 мл
Вершки 33% 150 мл
Сіль, зелень за смаком

Осінній суп-пюре з гарбуза і кабачків на вершках покроковий рецепт

1. На сл.+раст.олії обсмажити цибулю🧅додати моркву 🥕.
2. Кабачок ➡️ гарбуз, тушкувати на середньому вогні до готовності ( хвилин 10-15) посолить.
3. Додати улюблені спеції за бажанням 🧂 Додати вершки🥛, прогріти хвилинку і готово 🤗