Оссобуко з горохом

Як смачно зробити Оссобуко з горохом простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔪Оссобуко (теляча голяшка) 4 шт
🔪Пшеничне борошно
🔪Цибулю 🧅 2 шт
🔪Морква 1 шт
🔪Селера 3 стебла
🔪Лавровий лист 2-3 шт
🔪Томатна паста 2 ст. л (не кисла)
🔪Біле сухе вино 150 мл
🔪Сіль
🔪Чорний перець
🔪Зелений горох (можна заморожений) 400 гр

Оссобуко з горохом покроковий рецепт

1. М’ясо паніруємо в борошні і обсмажуємо до рум’яної скоринки, витягаємо з сковороди. У цій же сковороді обсмажуємо мирпуа (2 частини цибулі, по одній частині моркви і селери), коли цибуля стане золотистого кольору, додаємо моркву і в останню чергу сельдерей.

2. Додаємо томатну пасту, смажимо, постійно помішуючи до солодкого аромату. Після додавання води тушкуємо на мінімальному вогні при пузырьковом кипінні 2 години. Зливаємо вміст через сито, щоб отримати чистий бульйон без овочів, доводимо до кипіння і засипаємо горох.

3. Готуємо на максимальному вогні до загусання бульйону. Подаємо Оссобуко з горошком, на м’ясо за бажанням додаємо гремолату (зелень, часник, цедра лимона і оливкову олію).

Відео рецепт 👇