Запашні пампушки з зеленню і часником підходять і до борщу, і до будь-якого іншого першого страви. Це дуже смачно! Як зробити Пампушки з часником рецепт простий.
Інгредієнти
Для тесту:
Молоко – 100 мл
Вода – 200 мл
Цукор – 1 ч. л.
Дріжджі сухі – 7 р
Сіль – 1 ч. л.
Яйце – 1 шт
Вершкове масло – 30 г
Борошно – 470 р
⠀
Жовток для змазування булочок
⠀
Для часникової просочення:
Рослинне масло – 40 мл
Часник – 2 зубчики
Кріп свіжий
Пампушки з часником покроковий рецепт
1. Приготуємо опару. У мисці з’єднуємо тепле молоко, теплу воду, цукор, дріжджі і 1 ст. л. борошна. Добре перемішуємо і ставимо в тепло на 15 хвилин. ⠀ В окремій мисці з’єднував яйце, розтоплене вершкове масло, сіль, добре перемешиваем.
2. Сюди ж вливаємо підійшла опару, перемішуємо. Просіваємо борошно, замішуємо тісто. Накриваємо тісто рушником і ставимо тісто в тепло на 1 годину. ⠀ Через годину дістаємо, добре вимішуємо, формуємо булочки і викладаємо на з Адану рослинним маслом форму. ⠀
3. Змащуємо будочки зверху жовтком і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. ⠀ Для просочення з’єднуємо рослинне масло, пропущений через прес часник і дрібно нарізаний кріп, добре перемішуємо. ⠀ Готові гарячі булочки дістаємо з духовки і зверху щедро змащуємо підготовленій пропиткой.
Відео рецепт 👇