паска з сирною начинкою і конфітюром

паска з сирною начинкою і ягідним конфітюром рецепт простий. Відриваю від серця рецепт самого універсального і смачного тіста для пасок !, та й ще з такою начинкою 😋!!! З’їдять все до останньої крихти 😃😋🤤

Інгредієнти

Тісто:
300 мл молока
500 г борошна
9 г дріжджів
100-120 г цукру
2 яйця (с-0)
100 г вершкового масла
сіль
цедра апельсина
цукати за смаком
Куркума 1/3 ч. л
(Всі продукти кімнатної температури і в приміщенні теж повинно бути тепло!)

Для начинки на 1 паска (великий)
100гр сиру
70гр сирного сиру
30-40гр цукрової пудри
Ваніль ..

Конфітюр:
Ягоди – 200 гр.,
цукор – 60-80 гр.,
кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.,
вода – 30 мл

паска з сирною начинкою і конфітюром покроковий рецепт

1. Просіваємо борошно, насипаємо дріжджі, сіль, ваніль ! Наливаємо тепле молоко, туди ж цукор ! Окремо змішуємо розтоплене вершкове масло і яйця, цедра апельсина. Замішуємо не туге тісто тісто. Я змащую руки маслом ! Борошно в замісі взагалі не використовуємо !!! Ставимо на расстойку.

2. Тісто має збільшитися в 2 рази ! Дістаємо тісто, розминаємо щоб випустити повітря і формуємо на колобки потрібно вам розміру ! З цієї кількості виходить 1,3 кг тіста !! Можна зробити на 2 форми по 500гр і на 1 на 300гр ! Випікаємо при 180* від 30 до 40 хв ! Дивіться по своїй духовці !

3. Для начинки.
Всі пробити блендером до однорідної кремоподібної структури!

4. Конфітюр:
Все перемішати і уварити до загустіння !

5. Зібрати паска як показано на відео !!! Такі паски зберігаються тільки в холодильнику!

Відео рецепт 👇