Як зробити Пасту з помідорами і сиром бурратой рецепт простий 🍝 Впевнена, таке ви ще не пробували!
Інгредієнти
– Сир буррата
– 250 гр пасти
– 400 гр томатів з банки (протертих або шматочками)
– 2 зубчики часнику
– Кілька листочків свіжого базиліка
– 2 ст л ол масла
– Помідори черрі (за бажанням)
– Щіпка цукру, солі і меленого перцю
Дисклеймер: буррата коштує не дорожче, ніж звичайний сир (в Самокаті і Яндекс.Крамниці близько 220 руб), а одного мішечка вистачить на 3-4 порції такої пасти
Паста з помідорами і сиром бурратой покроковий рецепт
1. Придавлюємо часник, обсмажуємо його 3-5 хв на хорошому оливковій олії на середньому вогні. Вливаємо томати, додаємо базилік, цукор і сіль (приблизно по 1/2 год л), трохи свіжомеленого перца.
2. Тушкуємо соус 5-10 хв – паста якраз звариться за цей час. Готуємо її на 1-2 хвилини менше, ніж написано на упаковці. Додаємо в соус половину ополоника води, в якій варилася пасту, а потім і самі макароны.
3. Добре перемішуємо з соусом, залишаємо на хвилину і викладаємо на тарілку. Прикрашаємо бурратой і базиликом.