Паста з соусом з запечених овочів і червоною рибою

Дуже СМАЧНА паста з соусом з запечених овочів і червоною рибою простий рецепт 🍝

Інгредієнти

Помідор 3 шт
Болгарський перець 1шт
Часник 5 зубчиків
Італійські трави ( каміс)
Оливкова олія
Сир Фета 100 гр
Сьомга 1 стейк
Пенне або інша паста
Тертий пармезан для подачі

Паста з соусом з запечених овочів і червоною рибою покроковий рецепт

1. Овочі (помідор, перець, часник) ріжемо часточками солимо, додаємо італійські трави, поливаємо оливковою олією і запікаємо 30 хвилин при 200 град.

2. Пенне відварюємо до стану аль-денте 🍝. Сьомгу ріжемо кубиками і обсмажуємо на краплі оливкової олії на розпеченій сковороде.

3. овочі будуть готові – прибираємо плівочки з болгарського перцю і помідорів, викладаємо в блендер, додаємо сир «Фета» і хвилинку взбиваем.

4. Змішуємо готовий соус з пастою , рибкою, перемішуємо викладаємо на тарілку, зверху посипаємо пармезаном 🍝.

Відео рецепт 👇