Печиво «Кава-шоколад-волоський горіх»

Як зробити Печиво «Кава-шоколад-волоський горіх» рецепт простий. Залишайте будь-смайлик в коментарях, якщо сподобався рецепт😍 дуже Смачне печиво. “Шоколад, кава, волоський горіх – дуже приваблива трійця! І дійсно, це дуже смачне печиво. Якщо вам захочеться когось вразити до глибини душі -хоча б і печивом, на цей випадок ось вам простий вихід з положення- шоколадне печиво з тріщинами.

Інгредієнти

75 г Яйця
101 г Тростинний цукор
2 г Ванільна паста
6 г Еспресо
1 г Сіль
133 г Темний шоколад 55%
17 г Масло вершкове 82,5%
16 г Борошно пшеничне вищого сорту
1.5 г Розпушувач
33 г Волоський горіх
115 г Молочний шоколад 33,6%

Приблизно на 16 шт.

Печиво «Кава-шоколад-волоський горіх» покроковий рецепт

1. Технологія приготування: Зварити каву еспресо, остудіть. Розтопити темний шоколад разом з маслом. У чаші міксера з насадкою «віночок» збити яйця, цукор, ванільну пасту, сіль і еспрессо до повітряної маси, збивати приблизно 7 хвилин. Ввести в збиті яйця теплу шоколадну суміш (45С), перемешать.
2. Поміняти насадку на «весло», додати просіяне борошно з розпушувачем, перемішати на першій швидкості міксера до однорідності. Порубати молочний шоколад і волоський горіх, вмішати в тісто. Перекласти в миску, прибрати в холодильну камеру мінімум на 3 часа.
3. Тісто дуже м’яке, при необхідності його можна брали для зручності формування. Надіньте рукавички одноразові і скачайте кульки з тіста по 30 г, викласти на перфорований або силіконовий килимок. Випікати при 170 с протягом 14 хвилин в режимі конвекція. Дати повністю охолонути. ⠀
4. РАДА. Це печиво після випікання повинно залишатися злегка вологим всередині. Також сире тісто можна сформувати «ковбаску», обернути пергаментом, достатньо охолодити і нарізати на слайсы і випікати при необходимости.