Як смачно зробити Печиво пісочне кільце з апельсиновою глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печиво «АПЕЛЬСИНОВІ КІЛЬЦЯ». Вчора обіцяла вам це чудове печиво. Не без пригод вийшло відзняти і обробити фото, ноут в самий розпал роботи вирішив влаштувати собі або мені перезавантаження і включився тільки в два ночі. Я ж зраділа, навіть кіно змонтувала з десятків кадрів. Оцініть мої 12 сек., на які я вбила вечір і ніч до ранку. Печиво дуже рекомендую! Дуже смачне, вершкове, з цитрусовими нотками, глазур на апельсиновому соку надає йому особливий шарм. І самим можна насолодитися і для подарунків зараз саме час
Інгредієнти
• 350г борошна
• 150г сл.масла
• 150г цукру
• 5г цукру з нат.ваніллю
• Цедра з одного апельсина
• 1 яйце ІЗ
• Щіпка солі
• Для глазурі сік апельсина і близько 200 г цукрової пудри
Печиво пісочне кільце з апельсиновою глазур’ю покроковий рецепт
1. Масло кімнатної t збити з цукром і сіллю до білого, вбити яйце. Додати цедру і просіяне борошно. Швидко замісити тісто. Розплющити, прибрати в пакет і дати відпочити близько години в холодильнику. Далі розкачати між листами пекарської папери в пласт 3-4мм, охолодити до твердого стану тіста, вирізати печиво, перекласти на деко, застелене силіконовим килимком. З обрізками поступати аналогічно, поки не закінчиться тісто: розкачати між листами, охолодити, вырезать.
2. Випікати в нагрітій духовці до 180°С – 190°С до легкого рум’янцю, близько 10-15хв., як тільки краєчки почне золотитися, готово. Остудити. На моїх печене глазур натурального кольору. Якщо глазур потрібна кольорова, то харчовий барвник розчинити в 1 ч. ложці апельсинового соку. всипати цукрову пудру, додаючи потроху сік і перемішувати, поки глазур не буде, як густа сметана.
3. нанести Глазур на печива, а можна просто вмочити в неї верхню сторону печива, струсити зайве і декорувати відразу, поки поверхня не застигла і липка. Процес дуже швидкий, глазур швидко покривається скоринкою, тому заздалегідь приготуйте всі прикраси і посипання. Дуже сподобалося мені декорувати м’якими намистинами. І смачно і безпечно для зубів)) Потім глазуровані печива добре просушити близько 12-24 годин, зберігати в сухому, темному ємності, перекладеними пергаментом, щоб не побились.