Печиво з арахісовим маслом і коричневим цукром в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
1 стакан вершкового арахісового масла
3/4 склянки коричневого цукру
1 велике яйце
1/2 склянки шоколадної стружки, за бажанням
цукровий пісок за бажанням
Печиво з арахісовим маслом і коричневим цукром покроковий рецепт
1. Змішайте арахісове масло, цукор і яйце у середній мисці. Додайте шоколадну стружку, якщо використовуєте. Скачайте з тіста кульки і обваляйте в цукровому піску.
2. Злегка притисніть верхівки печива зубцями виделки, роблячи візерунок у вигляді хреста. Злегка посипати цукровим піском, за бажанням. Випікайте печиво до золотисто-коричневого кольору, близько 12 хвилин при 180 градусов.
3. Дайте печінкою охолонути на деку протягом п’яти хвилин. Потім перекласти на решітку до повного охолодження. Зберігати в обернутом вигляді до чотирьох днів. Виходить приблизно 24 печенья.