Перепела в вершково-часниковому соусі в духовці простий рецепт. Ні для кого не секрет, що м’ясо перепели – дуже корисне, дієтичне і смачне. А приготована за цим рецептом – просто неймовірне! 🤤🤤🤤 В поєднанні з вершками і часником, ну як же смачно! Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти
На 1 кг перепелів
250 мл вершків 15-20%
1 головка часнику
Сіль, перець
Перепела в вершково-часниковому соусі в духовці покроковий рецепт
1. Перепілок розрізати вздовж грудки, розпластатися. Посолити, поперчити з двох сторін. Бічною стороною молотка злегка відбити грудку і ніжки перепелов.
2. Обсмажити з двох сторін до рум’яної скоринки. Тим часом нарізати часник. Перекласти переспівав у форму для запікання, залити вершками, посипати чорним перцем і чесноком.
3. Запікати при 200С 20 хвилин. Подавати, поливши перепел часниковим соусом. Дуже смачно в цей соус покази свіжим хлібчиком 🤤
Відео рецепт 👇