Перетерта полуниця з цукром на блендері на зиму без варіння в банках простий рецепт в домашніх умовах. Нарешті розпочався сезон полуниці 🍓, але нажаль час цього сезону пролітає швидко. Дуже люблю цю ягоду, тому заготовляю її на зиму так, щоб збереглися корисні властивості, чудовий аромат і ніжний смак.
Інгредієнти
Для приготування 2 літрів перетертої полуниці з цукром нам знадобиться:
Полуниця – 1,5 кг
Цукор – 1- 1,5 кг
Перетерта полуниця з цукром на блендері на зиму без варіння покроковий рецепт
1. Ягоди спочатку перебираємо, а потім промиваємо. Очищаємо від плодоніжок. Відбираємо від загальної маси приблизно 500гр дрібної полуниці. Решта ягоди подрібнюємо блендером до однорідної консистенции.
2. Додаємо цукор і перемішуємо (можна блендером), поки цукор не розчиниться. Потім до цієї маси додаємо дрібну полуницю, яку ми відбирали, і ще раз акуратно перемешиваем.
3. Далі розливаємо в пластикові формочки або баночки,(бажано в невеликі), обов’язково закриваємо кришками і ставимо в морозильник. Приємного всім аппетита.
Відео рецепт 👇