Як смачно зробити Перець фарширований зеленню і часником на зиму в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
5 кг перцю
0,5 л рослинного масла
50 гр. есенції
лавровий лист
100гр цукру
1 л води
1 пучок селери
1 пучок петрушки
50гр солі
1-1,5 кг часнику
Перець фарширований зеленню і часником на зиму в банках покроковий рецепт
1. Готуємо начинку: часник, петрушку і селеру все дрібно нарізаємо і смешиваем.
2. Рослинне масло, цукор, сіль, лавровий лист, горошок перцю, ніжки від селери і невеликий пучок петрушки і поставити на плиту, баланшируем перці 1-1,5 хвилини. Потім їх витягуємо і начиняем.
3. Стерилізуємо: заливаємо і кладемо в чашку на відео і тримаємо поки не вийдуть всі бульбашки. Стерилізація займе 20 хвилин від моменту як ви залили, потім закручуємо і у вас готові найсмачніші перці в вашому житті!
Відео рецепт 👇