Як смачно зробити Перловка з куркою і грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Перловка з куркою і грибами. Такий простий і швидкий рецепт, а найголовніше смачний, я перловку взагалі обожнюю, і тим хто її любить, присвячується
Інгредієнти
🥘Куряче філе – 419 гр
🥘Морква-1 шт( 68 гр)
🥘Печериці -250 гр
🥘Цибуля -1 шт( 178 гр)
🥘Часник -3 зубчики ( 12 гр)
🥘Перловка -160 гр ( у сухому вигляді )
🥘гаряча Вода -400 мл
🥘Сіль, перець, ароматні трави
🥘Олія оливкова -4 гр
Кбжу на 100 гр: 82/7.6/1.7/9.1
Перловка з куркою і грибами покроковий рецепт
1. Цибулю нарізаємо дрібно, часник виловлюємо , моркву натираємо на крупній тертці . Куряче філе і печериці нарізаємо тонко. Обсмажуємо на олії цибулю, часник і моркву. Смажимо 2-3 минуты.
2. Потім додаємо філе. Коли курка обсмажиться , додаємо гриби. Обсмажуємо на середньому вогні 3-4 хвилини, а потім додаємо суху промиту перловку і заливаємо водой.
3. Солимо, поперчити, додати трави і доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою і залишаємо на 35-40 хвилин на повільному вогні. Подаємо кашу з вершковим маслом, тертим сыром.
Відео рецепт 👇