Пісочне печиво Діаманти

Як смачно зробити Класичне пісочне печиво Діаманти простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Моя поява в вашій стрічці означає лише одне: я принесла рецепт 😄✨️ В цьому році у мене навіть є фото у новорічній тематиці 🎉🙌🏻 (за кадром хоч і зима, але +32, а так і не скажеш, правда?))
Зберігайте рецепт простого печива, вийде навіть у дитини (перевірено!). Не сподіваюся, що будете готувати його в найближчі дні, але для ледачих послепраздничных днів – це самий ідеальний варіант! 👌🏻

Інгредієнти

(~15 шт.):

• 55 г слив. масла 82,5%
• 40 г цукрової пудри
• 1 г солі
• 12 г яєчного жовтка
• 80 р борошна в/с
• 30 г мигдальної муки
• 40 г горіхів, порубати
• цукор-пісок

Пісочне печиво Діаманти покроковий рецепт

1. В чаші міксера з насадкою весло на середній швидкості змішати до об’єднання злив. масло, цукрову пудру, сіль і жовток. Додати інші інгредієнти змішати на низькій швидкості до объединения.
2. Сформувати циліндр довжиною ~30 см, діаметром ~3 див. Охолодити в холодильнику 1-2 години. Розігріти духовку до 150°С. Обваляти в цукрі, нарізати на шайби товщиною ~1 см.
3. Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати 15-18 хвилин. . Це базовий рецепт, на його основі можна приготувати асорті різних вкусов.