Пісочне печиво з джемом в середині

Як смачно зробити Пісочне печиво з джемом в середині простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

💥цукор 80 гр.,
💥масло вершкове 120 гр.,
💥сіль щіпка
💥ванільний цукор 1 пакетик
💥рослинна олія 1 ст. л.,
💥яйце 1 шт.,
💥борошно 350 гр.,
💥розпушувач 1 ч. л., з гіркою
💥сироп будь-якого варення 160 гр.,
💥вода 2 ст. л.,
💥крохмаль 1 ст. л.,

Пісочне печиво з джемом в середині покроковий рецепт

1. В м’яке вершкове масло, додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і добре перетираємо. Додаємо рослинне масло і яйце. Розпушувач змішуємо з борошном і замішуємо тісто. Прибираємо на 20 хвилин у холодильник. Варимо варення: в сироп від варення додаємо воду і крохмаль, перемішуємо і варимо на повільному вогні 15 хвилин, до загустения.

2. Тісто ділимо на дві частини, кожну частину розкачуємо між двох целлофанов, товщиною 2-3 мм. Вирізаємо формою печиво, викладаємо на деко, в половині з них вирізаємо серцевину і випікаємо при 180 градусів до слабкої рум’яності. Потім формуем – кожен гурток змащуємо джемом і накриваємо другим з печивом отверстием.

3. За бажанням посипаємо цукровою пудрою. Обов’язково спробуйте приготувати, нам смачно, нехай буде смачно і вам! Ми тут використовуємо абрикосове варення, ягоди злили і зварили. Можна використовувати будь-густий джем або навіть варену згущенку

Відео рецепт 👇