ПП брауні у формі Ялинки

Як смачно зробити ПП брауні у формі Ялинки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відмінна ідея для новорічного чи різдвяного чаювання

Інгредієнти

✔️ БРАУНІ:
Яйце – 2 шт
Яблучне пюре – 250 гр (або м’якоть банана)
Молоко 2,5% – 50 мл
Какао – 40 гр
Вівсяне борошно – 70 гр
Розпушувач – 1 ч. л.
Підсолоджувач = 40 гр цукру (фитпарад номер 7 – 8 гр)

✔️ КРЕМ:
Сирний сир – 100 гр
Молоко 2,5% – 30 мл
Какао – 5 гр
Підсолоджувач = 20 гр цукру

Вага: 550 гр
КБЖУ на 100 гр: 193,07/7,95/8,57/20,88

ПП брауні у формі Ялинки покроковий рецепт

1. У мисці збити віночком яйця, яблучне пюре, молоко і підсолоджувач ( якщо будете використовувати банан, то ретельно пробити блендером). Всипати борошно, какао і розпушувач. Перемешать.

2. Вилити тісто у форму діаметром 16 див. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40 – 45 хвилин. Дати охолонути протягом години у вимкненій духовці з відчиненими дверцятами. Крем: у миску викласти сирний сир, підсолоджувач і влити молоко.
3. Просіяти какао, перемішати. Крем повинен бути густим, добре тримати форму. Перекласти крем у кондитерський мішок з насадкою. Брауні розрізати на 6 рівних частин. Відсадити крем. Прикрасити кольоровою посипкою або кокосовою стружкою, рубленими орешками.

Відео рецепт 👇