Як приготувати смачне пісочне печиво з кремом з ягід рецепт в духовці. ВІДВАЛ ГОЛОВИ! Цей рецепт стане вашим одним з улюблених! Зберігайте, переписуйте і готуйте обов’язково!
Інгредієнти
Інгредієнти на форму 20×20см:
Пісочне тісто-крихта:
Борошно – 200гр
Слив.масло – 100г
Цукор – 100гр
Сіль, ваніль – щіпка
⠀
Крем:
Яйце – 1шт.
Йогурт/сметана – 125гр
Цукор – 50гр
Крохмаль – 10г
Ванілін – трісок.
⠀
Ягоди – 150гр
Крохмаль – 10гр
Пісочне печиво з кремом з ягід покроковий рецепт
1. Борошно просіяти, додати цукор, сіль і ванілін, перемішати в одній мисці. Додати масло з холодильника, перетерти в дрібну холодну крихту. 2/3 крихти укласти у форму щільним рівним шаром. Форма заздалегідь змащений злив. маслом, або застелене пергаментом. 1/3 крихти прибрати в холодильник. Запікати при 170°С 10-15 хвилин до золотистого кольору. ⠀
2. КРЕМ: яйце+цукор+ванілін перемішати, додати йогурт, перемішати, додати Крохмаль і перемішати віночком. Ягоди обсипати крохмалем равномерно.
3. Вилити крем на остигнула основу, посипати ягодами, зверху цукром за бажанням і посипати крихтою. Запікати при температурі 180°С 25-30 хвилин до легкого золотистого цвета.
Відео рецепт 👇