Як приготувати ніжний Пісочний пиріг з сметанною заливкою і ягодами в духовці рецепт простий. Мало які пироги так мені подобаються , смачніше чізкейку і запіканки😁 якщо б була можливість , варила і їла б одну тільки серединку на сніданок , обід і вечерю. На велику сім’ю сміливо потроюйте порцію 😉 Як же мені подобається знімати рецепти , ніколи б не подумала , що сам процес буде приємним . Поки не розібралася в програмі – були одні муки 🤪
Інгредієнти
Рецепт на форму 16см
Основа:
120 грам вершкового масла
40 грам мигдального борошна (будь мелених горіхів або не додавати зовсім)
70 грам цукрової пудри
1/3 год. ложки солі
200 грам борошна (піде вся)
1 яйце
Заливка:
300 грам сметани 20%
50 грам цукру
3 яйця
20 грамів картопляного крохмалю
Ягоди
Пісочний пиріг з сметанною заливкою і ягодами в духовці покроковий рецепт
1. Основа:
Охолоджувати годину в холодильнику, випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин (тісто ще не рум’яне , але вже не сире).
Охолоджувати годину в холодильнику, випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин (тісто ще не рум’яне , але вже не сире).
2. Заливка:
Випікати ще 30 хвилин при температурі 160 градусів до зарум’янювання. Суфле дуже збільшиться в духовці , але після опаде до нормального уровня.
Випікати ще 30 хвилин при температурі 160 градусів до зарум’янювання. Суфле дуже збільшиться в духовці , але після опаде до нормального уровня.
Відео рецепт 👇