Полента з сиром сулугуні та помідорами простий рецепт. Сьогодні хочу поділитися з вами смачним і корисним рецептом на італійський лад — полента з сулугуні, в’яленими томатами і пряними травами 🍂
Інгредієнти
1 л води
250 г поленти
помідори сливка
☝🏻 просто акуратно нарізаємо навпіл, прибираємо м’якоть, солимо, перчимо за смаком і відправляємо в сушарку на 5 годин, потім заливаємо олією з часником і відправляємо вялиться
ваші улюблені спеції
сулугуні 150 г
Полента з сиром сулугуні та помідорами покроковий рецепт
1. Варимо поленту до готовності на воді. Потім у форму з пергаментом викладаємо перший шар поленты.
2. Додаємо сир, в’ялені томати, спеції і викладаємо другий шар поленти, зверху посипаємо травами і специями.
3. Відправляємо запікатися при 180 С на 20 минут.
Відео рецепт 👇