Полунична начинка для торта простий рецепт.
Інгредієнти
Полуниця – 200 гр
Цукор – 50 гр
Кукурудзяний крохмаль – 12 гр
Вода – 20 гр
Полунична начинка для торта покроковий рецепт
1. У сотейнику змішати полуницю і цукор, ставимо на плиту на вогонь трохи вище середнього (у мене 7 із 9). Змішуємо в чашці крохмаль і воду (картопляний крохмаль не підійде, тільки кукурудзяний).
2. Як тільки від полуниці з цукром піде пар, заливаємо суміш крохмалю і води. Активно мешаем.
3. Після того, як маса стала густою, знімаємо з вогню, розливаємо по кондитерських мішків і залишаємо остигати при кімнатній температурі, після прибираємо в холодильник.
Відео рецепт 👇