Полунична начинка для торта з крохмалем простий рецепт. У минулому відео ми з Вами готували основу – безе, хто ще не бачив – обов’язково дивіться і зберігайте 😘
Інгредієнти
Полуничне пюре – 100г
Цукор – 20 р
Крохмаль кукурудзяний – 7 р
Лимонний сік – 3 г
Полунична начинка для торта з крохмалем покроковий рецепт
1. Змішати Цукор і крохмаль, щоб потім крохмаль не пішов грудочками, в сотейник Відправляємо полуничне пюре, додаємо Цукор з крохмалем і трохи лимонного сока.
2. Уварюємо полуничне пюре в сотейнику на невеликому вогні постійно помішуючи, при необхідності пробити заглибним блендером і процедить.
3. Прикладаємо начинку в невеликий мішок для зручності і залишаємо остигати до кімнатної температури. Наповнюємо десерт.