Полуничні цукерки з морозивом своїми руками

Полуничні цукерки з морозивом своїми руками. Ароматні, красиві і зовсім не складні в приготуванні. Ідеально для подарунка своїми руками

Шоколад у нас самий що ні на є полуничний, колір, смак і аромат у нього від порошку з цієї сублімованої полуниці.. 7 грамів на 100 гр білого шоколаду дадуть яскравий смак і колір як у мене на відео. Без ароматизаторів, тільки полуниця!

В якості наповнювача я використовувала сублімовану полуницю шматочками і сублимированное ванільне морозиво. Останнє має склад як у пломбіру, смак як у пломбіру, а ось в руках не тане. Але здорово тане в роті. Я клянуся, нічого смачнішого полуниці з морозивом немає! І полуниця, і морозиво з нашого магазину.

🤟🏻Та взагалі все на відео з нашого магазину: пірометр, форма, шоколад і всі інгредієнти. Форма, до речі, може бути взагалі будь-для таких цукерок: силікон, пластик, полікарбонат. Я спеціально взяла найпростішу силіконову, щоб показати, що сильно витрачатися не треба.

Інгредієнти

130 г білого шоколаду Callebaut
10 г порошку полуниці
3 гр полуниці шматочками
4 гр сублімованого пломбіру
2 гр какао масла в порошку Mycryo

Полуничні цукерки з морозивом своїми руками покроковий рецепт

1. Розкладіть наповнювач у форму, тому буде не до цього Шоколад розтопіть до 43-45 р в мікрохвильовці, кожні 5 з перемішуючи. Додайте порошок полуниці, ретельно перемішайте і охолодіть до 33-34 г.

2. Чим сильніше перемішуєте, тим рівномірніше буде колір цукерочок. До речі, для посилення кольору можна додати нашого карміна буквально 0,3 гр. Він дасть більш насичений розовый.

3. Додайте какао масло, перемішайте і охолодіть до 29-30. Розлийте у форми і приберіть в холодильник на 2-3 години. Готово!

Відео рецепт 👇