Домашні помідори у власному соку на зиму пальчики оближеш в банках без оцту простий рецепт. Це абсолютно універсальна заготівля. Особисто я не уявляю собі, як можна без неї зимувати!) З цих помідорів можна робити соус для піци і макаронів, засмажку на борщ, томатний сік або яєчню. А можна просто додати цибулю, заправити пахучою олією і у вас готовий салат. Застосувань маса, а готується дуже просто.
Інгредієнти
• Помідори (у мене вершки)
Ні солі, ні цукру тут немає!
Помідори у власному соку на зиму пальчики оближеш покроковий рецепт
1. Червоні зрілі помідори помити. У каструлі закип’ятити воду і покласти туди помідори. Дати їм нагрітися так, щоб полопалася шкірка (хвилин 5), а потім перекласти в холодну воду.
2. З-за цієї процедури шкірка легко зніметься. Помідори очистити, скласти в каструлю і поставити на вогонь. Коли помідори закиплять і рівномірно прогріються, перекладіть їх у стерилізовані банки і закатайте прокип’яченими крышками.
3. Далі банки треба перевернути догори дном і укутати ковдрою. Залишити так до повного остывания.
4. Ці помідори чудово зберігаються навіть при кімнатній температурі. Сподіваюся що і для вас вони стануть незамінними!😊 Готуйте на радість!
Відео рецепт 👇