Готуємо смачний домашній ПП французький Пиріг клафуті з черешнею рецепт в духовці. Всім величезне спасибі за привітання і ще велике спасибі за поради по лікуванню. Я нарешті пішла на поправку. Залишилося дочекатися зняття карантину, а то 2-х тижневе ув’язнення вже порядком набридло🤪. Поки наша система розродиться все літо пролетить🙁. Можна я сьогодні без зайвих передмов, а відразу до рецептом!
Цього разу він у мене ПП. Клафуті з манкою. Я не помилилася, десерт вийшов дуже ніжний і легкий.
Цього разу він у мене ПП. Клафуті з манкою. Я не помилилася, десерт вийшов дуже ніжний і легкий.
Інгредієнти
Кбжу на 100г 88/4,5/2,7/11
Ягоди (у мене зливу і черешня) – 270г
Кефір – 200 мл
Яйця – 2 шт.
Манка твердих сортів – 50 г
Сіль – щіпка
Бренді
Підсолоджувач
ПП французький Пиріг клафуті з черешнею покроковий рецепт
1. Ягоди залити бренді або коньяком, дати трохи настоятися. Білки відокремити від жовтків, збити до пены.
2. Жовтки змішати з кефіром, манкою, сіллю і підсолоджувачем. Додати збиті білки, акуратно перемешать.
3. На дно форми викласти ягоди, залити тестом (воно буде рідке). Запікати при 190° десь 25-30 хв. Якщо ви випікаєте у великій формі, той час збільшиться до 40 мин.
Відео рецепт 👇