ПП Горіховий пиріг з корицею простий рецепт. Простий в приготуванні і дуже смачний. Ідеально з чаєм або кавою.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 330/15/21/23.
Вага готового пирога – 700 гр.
Основа:
Вівсяні пластівці – 200 гр
Мигдальна борошно – 70 гр
Грецький йогурт – 200 гр
Яйце – 3 шт (180 гр)
Розпушувач – 5 гр
Підсолоджувач – 5 гр PrebioSweet
Крихта:
мигдальна Борошно – 50 гр.
Підсолоджувач эритрит – 30 гр
Волоський горіх – 30 гр
кокосове Масло – 30 гр
Кориця – 5 гр
ПП Горіховий пиріг з корицею покроковий рецепт
1. Волоський горіх порубати на шматочки, кокосове масло розтопити в мікрохвильовці. Об’єднати всі інгредієнти для крихти. Вівсяні пластівці подрібнити в блендері або кофемолке.
2. Об’єднати яйця з грецький йогурт і збити до однорідності. Додати подрібненню вівсянку, мигдалеву борошно, розпушувач, підсолоджувач і корицю. Духовку розігріти до 180 С.
3. В підготовлену форму Викласти спочатку 1/2 частина тесту, на неї 1/2 частина крихти. Потім тісто і решту крихту. Відправити випікатися пиріг на 30 хвилин. Дати охолонути і вийняти з формы.
Відео рецепт 👇