ПП корж на сметані з сиром сулугуні на сковороді простий рецепт. Сирне безумство, яке ви обов’язково повинні спробувати 😋
Інгредієнти
Сметана 15 % – 100 р
Борошно пшеничне (з твердих сортів пшениці) – 100 г
Сир сулугуні – 50 г (можна використовувати будь-сир з меншим вмістом жиру)
Сіль – 1 щіпка
Сода – 0,5 ч ложки
Масло рослинне для розкочування тіста
ПП корж на сметані з сиром сулугуні на сковороді покроковий рецепт
1. Змішуємо сметану, сіль і соду. Поступово додаємо борошно і вимішуємо руками тісто. Скачуємо в кулю і прибираємо на 15-20 хвилин у тепле місце. За цей час натираємо сыр.
2. Дістаємо тісто, змащуємо рослинним маслом і розкачуємо з допомогою качалки . В серединку викладаємо сир і збираємо краю в кулю. Можна руками злегка розкату і розправити лепешку.
3. Розігріваємо суху сковороду, і викладаємо корж. Обсмажуємо на невеликому вогні з двох боків до золотистої корочки.
4. Є краще в гарячому вигляді. Приємного апетиту 😋
Відео рецепт 👇