ПП Сирні віденські вафлі з сиропом і ягодами. Найсмачніші віденські вафлі в ПП-варіанті. Хрусткі зовні і м’які всередині. Просто спробуйте🤍
Інгредієнти
266.8 ккал на 100 гр
Б – 17.5 Ж – 6.8 У – 33
Вихід: 195 гр, 4 шт
Інгредієнти:
м’який домашній сир 5% – 130 гр
яйце С0 – 1 шт
борошно рисова – 65 гр
ванільний цукор – 1/3 год л
підсолоджувач – за смаком
розпушувач – 1/3 год л
сироп топінамбура – 1 год л
ПП Сирні віденські вафлі з сиропом і ягодами покроковий рецепт
1. В миску розбиваємо яйце. Додаємо сирок, перемішуємо вінчиком. Додаємо ванільний цукор (за бажанням), розпушувач, борошно. Перемішуємо. Даємо тісту постояти 10 мин.
2. Змащуємо вафельницю рослинним маслом, розігріваємо (якщо немає вафельниці можна посмажити на грилі або сковороді у вигляді оладок).
3. Тісто викладаємо ложкою. Випікаємо до золотистого кольору. Готові вафлі поливаємо сиропом, посипаємо ягодами і насолоджуємося. Це дуже вкусно.