ПП тістечка з фруктовим джемом з манго простий рецепт. Нереально смачні тістечка😍! Повітряний, соковитий бісквіт, джем з манго і кокосова стружка-розум наїсти можна🤤! Зберігайте рецепт і неодмінно готуйте 😘
Інгредієнти
Бісквіт:
✔️яйце С0! 3 шт
✔️підсолоджувач
✔️лимонний сік 10 гр
✔️рисова мука 50 гр
✔️розпушувач 3 гр
⠀
Просочення:
✔️вода 60 гр
✔️підсолоджувач
⠀
Джем:
✔️манго(будь-який фрукт) 200 гр
✔️лимонний сік кілька крапель
✔️підсолоджувач
✔️кукурудзяний крохмаль 15 гр
КБЖУ на 100 гр👉155.8/6.8/6/18.7
Вага 420 гр
ПП тістечка з фруктовим джемом з манго покроковий рецепт
1. Готуємо бісквіт. Білки відокремити від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до міцних піків. До жовтків додати підсолоджувач і збити до білого. Просіяти борошно і розпушувач, додати до жовтків, ретельно перемішати. Потроху ввести білки. Тісто перекласти форму (у мене 19/21), відправити випікатися в розігріту до 180° духовку на 15-20 хвилин. Готовий бісквіт остудити і розрізати пополам.
2. Готуємо крем. Манго перебити блендером, додати лимонний сік, підсолоджувач і кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішати. Поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи, довести до загустіння. Крем остудить.
3. Зібрати тістечка. Частину бісквіта просочити, викласти 1/2 частина крему, зверху бісквіт, просочити, викласти залишки крему. Посипати кокосовою стружкою (7 гр) і розрізати на порції. Наслаждаться.
Відео рецепт 👇