ПП Торт Мурашник без випічки, без яєць, без глютену і без цукру з хлібців простий рецепт.
Інгредієнти
Хлібці рисові — 5 шт
Арахісова паста — 2 столові ложки
Волоський горіх (або будь-який інший) — 50 гр порубати дрібно
Волоський горіх — 50 гр подрібнить в блендері (не обов’язково)
рослинна Молоко — 50 мл
Молоко сухе рослинне — 4-5 ст. л у мене кокосове
Для декору за бажанням:
Темний шоколад у мене без цукру
Горішки для посипання за бажанням
ПП Торт Мурашник без випічки, без яєць, без глютену і без цукру покроковий рецепт
1. Хлібці подрібнити руками в крихту, не сильно дрібну, як на відео Додати будь рубаний горіх, і за бажанням подрібненний горіх в блендері. Перемішати. Додати арахісову пасту, перемешать.
2. Молоко підігріти, додати сухе молоко і ретельно перемішати, щоб вийшла густа тягуча маса, влити частинами до решти інгредієнтів, вимішуючи в процесі. Регулюйте густоту.
3. Змочити руки водою і сформувати тістечка. Маса густа, добре ліпиться. За бажанням розтопити шоколад (у мене без цукру) полити і посипати горішками. Прибрати в холодильник (не в морозилку) на годину, щоб шоколад охолов і маса краще просочилася. Готово.
4. Обов’язково в процесі пробуйте масу, якщо захочете зробити її солодше – додайте підходящий для вас підсолоджувач по своєму смаку, і щіпку рожевої гімалайської соли.