Легкий, смачний ПП торт з полуницею. Дуже ніжний, обов’язково спробуйте приготувати!
Інгредієнти
Для бісквіта:
•Яйце – 4 шт
•Кефір – 100 г
•Вівсяні пластівці – 60 г
•Кукурудзяний крохмаль – 30 г
•Розпушувач – 1 ч. л.
•Підсолоджувач – за смаком
⠀
Для крему:
•М’який сир – 400 г
•Підсолоджувач – за смаком
⠀
Для начинки:
•Будь-які фрукти/ягоди – 100 гр.
У мене полуниця
ПП торт з полуницею покроковий рецепт
1. Готуємо бісквіт. Яйця збиваємо міксером близько 5 хвилин. Паралельно вівсяні пластівці подрібнюємо у блендері, додаємо в кефір пластівці, крохмаль, підсолоджувач і розпушувач. Перемішуємо і додаємо масу в збиті яйця. ⠀
2. Деко застеляем пергаментним папером, розподіляємо тісто у формі квадрата товщиною ~1 див. Випікати бісквіт 20 хвилин при 180 градусів. Вирізаємо 3-4 коржа діаметром 16 див. Залишки підсушуємо і подрібнюємо в блендері для обсипання. ⠀
3. Для крему все збиваємо до однорідності. Ягоди дрібно нарізаємо. ⠀ Складання. Бісквіт, крем, начинка.. і т. д. Далі обсипаємо крихтою і прибираємо в холодильник на кілька часов.
Відео рецепт 👇