Пшенична крупа Кускус з грибами на сковорідці простий рецепт. Коли я готувала цю страву стояв приголомшливий аромат, який манив нас всіх 😍 Ви можете використовувати будь-які улюблені гриби. Тим більше зараз з легкістю можна придбати різні печериці, ГЛИВИ або тепличні опеньки.
Інгредієнти
гриби – 350 гр.
оливкова олія – 3 ст. л.
вершкове масло – 30 гр.
часник – 20 гр.
зелена цибуля – 15 гр.
петрушка – 20 гр.
кускус – 100 гр.
окріп – 500 мл.
Пшенична крупа Кускус з грибами на сковорідці покроковий рецепт
1. Крупно поріжте гриби і обсмажте на суміші оливкової і вершкового масел. Посоліть і поперчіть. Коли гриби стануть золотистими, додайте часник, зелений лук і петрушку. Потримайте ще хвилинку на плиті і приберіть з огня.
2. Вершкове масло підсилює смак грибів надає їм красивий золотистий колір. ⠀ Гриби поєднуються з багатьма крупами і коренеплодами. Але сьогодні я хочу показати вам приготування легкого, смачного і швидкого гарнира.
3. Кускус залийте окропом, посоліть і обов’язково щільно прикрийте кришкою на 10-15 хвилин. Рекомендую додати гілочки чебрецю. ⠀ Сервіруйте стіл і кличте своїх близьких і коханих до столу 😊 Насолоджуватися легким і смачним блюдом всією родиною. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇