Готувала цей рецепт тижні три тому і з усіма цими зйомками тільки дійшли руки викласти! найпростіше тісто для галети – можна робити з яблуком або грушею. Як зробити Пиріг галета зі сливами в духовці домашній рецепт простий.
Інгредієнти
для тесту:
180 гр борошна
70 мл води
70 мл рослинного масла
1/2 ч. л розпушувача
1/4 ч. л солі
для начинки:
10 гр кукурудзяного крохмалю
30 гр цукру
350 гр злив
Пиріг галета зі сливами в духовці покроковий рецепт
1. Для тіста:
Просіваємо борошно, додаємо розпушувач і сіль. У сотейнику змішуємо воду і рослинну олію – доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню і відразу додаємо в суху смесь.
Просіваємо борошно, додаємо розпушувач і сіль. У сотейнику змішуємо воду і рослинну олію – доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню і відразу додаємо в суху смесь.
2. Швидко замішуємо тісто і запаковуємо в целофановий пакет на 30 хвилин. тісто має відпочити при кімнатній температурі. Розкачуємо тісто на папері для випічки в круг.
3. Для начинки:
Змішуємо кукурудзяний крохмаль і цукор. розподіляємо дану суміш на тесті відступаючи від країв. Викладаємо нарізані на часточки сливи, а защипуємо краї тіста. Відправляємо в духовку на 25 хв при 180 гр.
Змішуємо кукурудзяний крохмаль і цукор. розподіляємо дану суміш на тесті відступаючи від країв. Викладаємо нарізані на часточки сливи, а защипуємо краї тіста. Відправляємо в духовку на 25 хв при 180 гр.
Відео рецепт 👇