Інгредієнти
Тісто:
60 гр мигдальної муки
40 гр кукурудзяного борошна
60 гр безглютенової суміші Гарнець
1 ч/л розпушувача
50 гр сиропу топінамбура
40-50 гр рослинного молока
45 гр кокосової олії
Для мангового суфле:
150 г пюре манго
150 г кокосового молока
30 г сиропу топінамбура
10 г кокосової пасти
5 г лимонного соку
4 г агар-агару (1 ч. л.)
Щіпка куркуми для кольору
Персиковий шар:
200 г персиків або нектаринів
50 г апельсинового соку
40 г сиропу топінамбура
Цедра апельсина
4 г агар-агару (1 ч. л.)
Пиріг тарт з персиками манго покроковий рецепт
Змішати в мисці 3 види борошна з розпушувачем, додати сироп, розтоплене кокосове масло, тепле молоко, вимісити тісто. Розкачати тісто діаметром трохи більше, ніж форма для випічки.
Форму змастити маслом і застелити пергаментом, перенести на дно форми розкачане тісто, сформувати бортики трата. Наколоти виделкою, відправити в розігріту на 175′ духовку на 5-7 хвилин до золотистого кольору. У мене роз’ємна форма діаметром 20 см. Дістати з форми після повного остывания.
Скласти в каструлю всі інгредієнти, постійно помішуючи, довести до кипіння. Проварити кілька хвилин і залити дно тарта, залишити суфле остигати, потім прибрати в холодильник на 30 минут.
Персики очистити і нарізати довільними шматочками, скласти в каструлю і додати інші інгредієнти. Довести до кипіння і проварити на середньому вогні 2 хвилини. Злегка остудити і перекласти зверху суфле. Розрівняти і залишити до повного остывания.