Як смачно зробити Пиріг з грушами в духовці простий простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Перед цим пирогом з грушами важко встояти. Розповідаю, як його приготувати Мені подобаються прості рецепти, які не вимагають дорогих і рідкісних інгредієнтів, а також великої кількості часу. Сьогоднішній рецепт пирога з грушами якраз з таких. Давайте готувати. Покроковий рецепт, як приготувати пиріг з грушами.
Інгредієнти
• Груші-2 шт.
• Цукор 180 р
• Вершкове масло-80 г
• Кориця 1 ч. л.
• Яйця 1 шт.
• Йогурт 150 р
• Борошно пшеничне 160 р
• мигдальна Борошно 80 г
• 7 г Розпушувач
Пиріг з грушами в духовці простий покроковий рецепт
1. Грушу середнього розміру розрізаю на 4 частини, видаляють серцевину і кожен шматочок розрізаю ще на 3 скибочки. Другу грушу нарізаю кубиками, відправляю в сотейник і додаю 25 м від загальної кількості цукру. Ставлю сотейник на середній вогонь, доводжу грушу з цукром до кипіння і варю ще 2-3 минуты.
2. В окремій ємності м’яке вершкове масло перетираю з цукром до однорідності. Додаю корицю, яйце і перемішую. Вливаю грецький йогурт і знову перемішую. Проціджую борошно з розпушувачем і замішую тісто. Туди ж додаю груші в сиропі і знову перемешиваю.
3. На дно форми викладаю часточки груші (у мене кондитерське кільце без дна діаметром 20 см, огорнуте фольгою), а зверху – тісто, яке рівномірно розподіляю. Відправляю випікатися на 40 хвилин при 160°С. Після випікання даю пирогу охолонути і виймаю з форми. Подаю пиріг догори дном. Він виходить рум’яним, ароматним і соковитим. Як вам такий варіант пирога? Діліться своєю думкою в комментариях.