ПИРІГ З ПРЯНИМИ ЯБЛУКАМИ. Сезон яблук в самому розпалі, і в мене для вас якраз є новий рецепт пирога. Як зробити смачний Пиріг з яблуками в сметані духовці смачніше шарлотки рецепт простий.
Інгредієнти
Вершкове масло – 130гр.
Цукор білий – 150гр.
Яйця З – 3шт.
Ванілін
Борошно – 300гр.
Розпушувач – 1ч.л. з гіркою
Сіль – 1/2ч.л.
Сметана – 200гр.
Яблука, в ідеалі сорт Антонівка – 3шт.
Цукор тростинний – 80гр.
Кориця, мускатний горіх – 1/2ч.л.
Пиріг з яблуками в сметані духовці смачніше шарлотки покроковий рецепт
1. Для цього пирога можна взяти як силіконову форму, так і металеву роз’ємну. Роз’ємну форму потрібно прокласти пергаментом. ⠀ Масло кімнатної температури збиваємо з цукром і ваніліном, потім поступово додаємо до них яйця. Додаємо сметану, збиваючи, а потім борошно, змішану з розпушувачем і солью.
2. Борошно краще вмішувати вручну за допомогою лопатки. ⠀ Готове тісто виливаємо у форму. ⠀ Яблука очищаємо від шкірки і нарізаємо на скибочки товщиною приблизно 1,5 див. ⠀ яблука Змішуємо з тростинним цукром і спеціями, і викладаємо їх зверху на тісто. ⠀
3. Випікаємо пиріг в розігрітій до 160 градусів духовці на режимі верх низ 1 годину. ⠀ Готовий пиріг виймаємо з форми і охолодити. ⠀ Подаємо з кулькою ванільного морозива або просто з чаєм)
Відео рецепт 👇