Пиріжки з капустою і морквою без яєць і молочних продуктів простий рецепт! Тісто приголомшливе!👍🏻😋 Працювати з ним одне задоволення! Можна готувати з будь-якою начинкою!
Інгредієнти
✅Вода-120 мл
✅Рослинне масло-70 мл
✅Борошно-250 г
✅Сіль-0,5 ч. л.
✅Цукор-0,5 ч. л.
⠀
Начинка:
✅Капуста-500 г
✅Морква-1 шт.
✅Цибуля-1 шт.
✅Томатна паста-1 ст. о.
✅Сіль, перець за смаком
✅Цукор-1 ч. л.
✅ Лавровий лист-1 шт.
Пиріжки з капустою і морквою без яєць покроковий рецепт
1. Для начинки на рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою. Додати томатну пасту і смажити ще пару хвилин. Додати капусту. Воду приблизно пів склянки, сіль і цукор за смаком. І тушкувати до готовності капусти. В кінці додати лавровий лист. ⠀
2. Для тіста з’єднати воду, сіль, цукор, рослинне масло і перемішати. Поступово додати борошно і замісити тісто. Так тест відпочити 20 хвилин. Розділити на 16 кусочков.
3. Кожен шматочок дуже тонко розкачати в прямокутник. На край тісто покласти начинку і скрутити в трубочку, загорнувши краю всередину. Змастити жовтком або міцним чаєм. ⠀ Випікати при температурі 180° приблизно 25 хвилин. ⠀ Приємного вам чаювання!