Як зробити Пишний шоколадний бісквіт для торта рецепт простий. Це один з вдалих з шоколадних бісквітів.
Інгредієнти
4 яйця
160гр цукру
65гр борошна
20гр какао
15гр кукурудзяний крохмаль
4г розпушувача
30г вершкового масла
120 гр кавовий напій (або просто окріп якщо не любите каву)
2г солі
Пишний шоколадний бісквіт для торта покроковий рецепт
1. Білки відокремити від жовтків. 80гр цукру всипати до жовтків і збити до світлої маси. До жовтків додати розтоплене вершкове масло і збити до однорідності. Просіяти сухі інгредієнти і добре перемешать.
2. Білки почати збивати на середній швидкості, як тільки з’явиться пивна піна починайте поступово підсипати цукор, що залишився(80гр), після того як введете весь цукор включіть міксер на максимальну потужність і збивайте білки до жорстких пик.
3. Введіть сухі інгредієнти, в жовткову масу і акуратно перемішайте. влийте окріп або кави заварений -120 гр Введіть білки до жовтків , акуратно перемішайте. Перелийте тісто в коло діаметром 18 см і випікайте при температурі 170° близько 40минут.
4. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою. Готовий бісквіт охолодити, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на 8 часов.
Відео рецепт 👇